Forrás - az Élményakadémia podcastja

#7 HUN - Szlankó Viola: Gyermekek védelme Magyarországon 2. rész

August 03, 2020 Élményakadémia KHE Season 1 Episode 7
Forrás - az Élményakadémia podcastja
#7 HUN - Szlankó Viola: Gyermekek védelme Magyarországon 2. rész
Show Notes

A gyermekvédelmi gondoskodás realitása, a gyerekkori traumák hatása és a lehetséges támogatás formái. 

Vendégünkről: Szlankó Viola, pszichológus, jelenleg az UNICEF Magyar Bizottság gyermekjogi munkatársa. Ezt megelőzően az SOS Gyermekfalvak Magyarországi Alapítványánál dolgozott a nevelőszülői hálózat munkáját segítve.

Linkek az epizódhoz:


Host info: Bárnai Árpád, az Élményakadémia szakmai vezetője és trénere. Több, mint tíz éve foglalkozik ifjúsággal kapcsolatos komplex projektek vezetésével és szakmai tartalmak előállításával. 5 évig dolgozott egy gyermekotthonban nevelőként, önkéntesként pedig Perut is megjárta. Megoldásközpontú szakember, outdoor tréner és ifjúsági munkás. Email: arpad.barna@elmenyakademia.hu

Aki minket összehozott: Az Élményakadémia Közhasznú Egyesület 2005 végén született, amikor tizenkét lelkes útkereső az élménypedagógia módszertan megismerésén felbuzdulva megalapította. Jövőképünk egy sokszínű, elfogadó, nyitott, társadalom, amely képes az esélyegyenlőséget megteremteni. Olyan társadalom, amelyben mindenki számára biztosítottak az önmegvalósításhoz és a közösségi élethez, az esélyegyenlőséghez szükséges feltételek. 

Support the show

Támogass és kapcsolódj hozzánk: